DIENSTEN

CONSIGNATIE VERKOOP

Wilt u uw oldtimer verkopen? Dan kunt u bij ons uw auto in consignatie plaatsen. Uw auto krijgt dan een plaats in onze showroom waar vele liefhebbers van klassieke auto’s regelmatig komen kijken.

Wij plaatsen de auto op onze eigen internetsite die goed wordt bezocht, maar wij adverteren de auto ook op alle grote internetsites in binnen en buitenland.

In de praktijk blijkt een oldtimer verkopen voor particulieren vaak moeilijk te zijn. Wij nemen u de verkoop uit handen zodat u daar zelf geen zorgen over heeft.

Samen met u bekijken wij de auto en spreken een reële vaste prijs af. Dit is de prijs die u ontvangt wanneer wij de auto verkopen. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om een auto in te ruilen, waardoor de kans dat wij uw oldtimer verkopen flink stijgt. Mochten er nog gebreken aan de auto zijn, dan kunnen die eventueel in onze werkplaats opgelost worden. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed overleg.

In onze showroom wordt uw auto gezien door vele potentiële klanten. De auto wordt uitgebreid gefotografeerd, op onze website geplaatst en geadverteerd in diverse klassieker bladen.

Jaarlijks verkopen wij vele klassieke auto’s door heel Europa en daar buiten, dus is er een zeer reële kans dat uw auto door ons verkocht wordt.

Wanneer de auto naar het buitenland wordt verkocht, verzorgen wij ook de afhandeling van de documenten. Wij zorgen dat u een vrijwaring ontvangt, en we regelen de export documenten voor de klant. Wij kunnen de auto bij u ophalen en wij verzorgen ook het transport naar de klant door heel Europa, en zelfs daar buiten. Het voordeel voor u is dat u geen mensen aan de deur heeft, wij verzorgen de gehele afhandeling.

Klinkt dit interessant? Bel of mail ons dan, of kom langs in onze showroom voor verdere toelichting.
E-mail: info@moviecars.nl
Tel: 013-5346906

AFSPRAAKFORMULIER

U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT VOOR:

 

Financiering van uw auto en zoekopdrachten op maat

CONTACT
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website