MUSTANG ONDERDELEN

ORIGINELE ONDERDELEN

Movie Cars is al sinds 1990 gespecialiseerd in Mustang onderdelen van 1964 t/m 1973. Dit specialisme is ontstaan door de import van vele Ford Mustangs uit Amerika in de jaren negentig.
Wij importeerde in die periode zo’n honderd auto’s per jaar, waarvan zo’n 80 procent Mustangs. Omdat dit deels ook opknappers waren ontstond ook een grote vraag naar Mustang onderdelen. Omdat wij in die tijd doorlopend containers uit California binnen kregen was de combinatie vlug gemaakt. Wij zijn Silver Dealer van Scott Drake, en hebben een grote voorraad Mustang onderdelen van 1964 t/m 1973.

  • Gemiddeld iedere twee weken nieuwe leveringen uit de USA.
  • Eenvoudig bestellingen plaatsen per e-mail.
  • Wij zijn gecertificeerd dealer van Scott Drake.

Gemiddeld iedere twee weken hebben wij levering uit de USA. Dus wanneer u onderdelen zoekt voor uw Mustang kunt u ons een email sturen. U zet hierin het gewenste onderdeel en/of het artikelnummer van onze vaste leverancier “Scott Drake”. Dit gaat eenvoudig d.m.v. knippen en plakken. Benieuwd hoe dit werkt? Er zijn twee eenvoudige manieren om naar de Scott Drake webshop te gaan. U kunt ervoor kiezen om bovenaan de website op het "Scott Drake" logo te klikken of u kunt op onderstaande button "Bezoek webshop" klikken en de shop van Scott Drake Mustang Parts opent zich vanzelf.

  • Expert en ervaring in Mustang onderdelen sinds 1990.
  • Grote voorraad Mustang onderdelen van 1964 t/m 1973.
  • Dagelijks bereikbaar voor service en advies.

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK PLANNEN?

Wij staan voor u klaar voor advies voor en vragen over uw Mustang

CONTACT
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website