SPUITERIJ VOOR OLDTIMERS

OLDTIMER SPUITEN/RESTAUREREN?

Uw geliefde oldtimer laten spuiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Movie Cars is ruim 40 jaar actief in de oldtimerwereld. Naast de in- en verkoop, onderhoud & reparatie van oldtimers en klassiekers, kunnen wij nu ook spuit- en restauratiewerkzaamheden in eigen huis uitvoeren. In 2019 hebben we een gloednieuwe spuiterij geopend onder de naam Classic Bodyshop.

Classic Bodyshop is gespecialiseerd in restauratie, spuitwerk & schadeherstel van oldtimers/klassiekers. Denk hierbij aan het herstellen van kleine parkeerschades, tot aan totale ‘body-off’ restauraties. Door onze jarenlange ervaring in deze branche, weten wij als geen ander wat de wensen en behoeften van onze klanten zijn. Vanwege onze specialisatie, beland uw auto hier niet in een hoek, zoals dat vaak bij moderne schade bedrijven wel het geval is. Hieronder vind u enkele foto’s van reeds opgeleverde projecten. 

Van Chevrolet tot Porsche, van Mercedes tot Volkswagen, onze nadruk ligt op het specialistisch vakwerk aan oldtimers, waarmee we echt het verschil kunnen maken.Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen. 

Als wij een duidelijk beeld hebben van de auto in kwestie, kunnen wij u voorzien van een offerte op maat en bijbehorend advies. Rijdt de auto niet , dan bekijken we hem desgewenst bij u op locatie. Wij geven geen offerte op basis van foto’s, we willen de werkzaamheden zuiver kunnen beoordelen, ietwat in het voordeel werkt van beide partijen. Voor vragen en/of meer informatie, vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij hebben een vacature openstaan voor voorbewerker/autospuiter.

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK PLANNEN?

Heeft u vragen over de restauratie mogelijkheden voor uw klassieker of oldtimer?

VRAAG HET ONS
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website